Sprdanje s oporbom

Jedino što možemo zapamtiti kao činjenicu s zadnjeg aktualnog sata, gdje bi premijer trebao na ozbiljan i suvisao način odgovarati na pitanja saborskih zastupnika je otvoren šlic jednog saborskog zastupnika.

Pitanje je, bi li se mediji sprdali s istim da se radi o Premijeru ili nekom od zastupnika vladajuće stranke? Trebaju li mediji uopće populistički prenositi informaciju o nečijem otvorenom šlicu te na taj način medijski blatiti "navedenog" saborskog zastupnika? Postoji li medijska vrijednost za javnost iza navedenih članaka ili samo populistički način za privlačenje čitatelja. 

Pitanje je zašto se naši mediji ne bave s važnijim temama, zašto možda čak ne iskoriste priliku da putem saborskih zastupnika priskrbe odgovore na pitanja koja zanimaju javnost?

Možda je problem dublji, možda leži i u interesu javnosti, koje radije čita o otkopčanom šlicu nego o stvarnim problemima inflacije, lopovluka i afera. 

We use cookies

Na ovim stranicama koriste se kolačići koji su neophodni za funkcioniranje stranica i poboljšano korisničko iskustvo. Molim Vas da odaberete želite li prihvatiti kolačiće ili ne.